Oddajemy w Wasze ręce specjalnie wybrane, pachnące świętami, przepisy wielkanocne, które zawojują smakiem każdy stół. Miłośnicy klasyki znajdą tu między innymi przepis na nieśmiertelną sałatkę jarzynową, żurek z białą kiełbasą, pieczeń rzymską, pasztet z królika i jajka faszerowane. Jeśli macie apetyt na nowości, koniecznie sprawdźcie jajka zapiekane w awokado i „nietrzeźwego” królika w oliwkach. Nie zapominamy o słodkożercach, czeka Was prawdziwa uczta w towarzystwie słodkich jajek, dostojnej baby piaskowej, różanego mazurka i ciasta wielkanocnego, które królowało na stołach przedwojennego Wrocławia!

Życzymy Wam, żeby nadchodzące Święta Wielkanocne były przede wszystkich czasem spokoju i odpoczynku oraz umożliwiły celebrowanie najdrobniejszych szczegółów w gronie najbliższych. Oczywiście – niech będzie też jak najsmaczniej!

 

Wesołego Alleluja,

Zespół Magazynu Kocioł

Kliknij okładkę, aby otworzyć plik…

Wielkanoc

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *