Oddajemy w Wasze ręce specjalnie wybrane, pachnące świętami, przepisy wielkanocne, które zawojują smakiem każdy stół. Miłośnicy klasyki znajdą tu między innymi przepis na nieśmiertelną sałatkę jarzynową, żurek z białą kiełbasą, pieczeń rzymską, pasztet z królika i jajka faszerowane. Jeśli macie apetyt na nowości, koniecznie sprawdźcie jajka zapiekane w awokado i „nietrzeźwego” królika w oliwkach. Nie zapominamy o słodkożercach, czeka Was prawdziwa uczta w towarzystwie słodkich jajek, dostojnej baby piaskowej, różanego mazurka i ciasta wielkanocnego, które królowało na stołach przedwojennego Wrocławia!
Życzymy Wam, żeby nadchodzące Święta Wielkanocne były przede wszystkich czasem spokoju i odpoczynku oraz umożliwiły celebrowanie najdrobniejszych szczegółów w gronie najbliższych. Oczywiście – niech będzie też jak najsmaczniej!
Wesołego Alleluja,
Zespół Magazynu Kocioł
Kliknij okładkę, aby otworzyć plik…