Kim jesteśmy?

Dolnośląski Magazyn Kulinarny KOCIOŁ tworzą członkowie Stowarzyszenia KOCIOŁ. Jesteśmy blogerami kulinarnymi z Dolnego Śląska. Kochamy wszystko co związane jest z dobrym jedzeniem, zajmujemy się prowadzeniem warsztatów o tematyce kulinarnej i prozdrowotnej. Tworzymy piękne zdjęcia i uczymy jak na fotografii pokazać smak.

Pozostańmy w kontakcie!

Wszystkie osoby i firmy zainteresowane współpracą prosimy o wiadomość na adres kontakt@magazynkociol.pl.

Stowarzyszenie KOCIOŁ
NIP: 8992770678
KRS: 0000568012

Chcesz do nas dołączyć?

Jesteś blogerem powiązanym z Dolnym Śląskiem? Chciałbyś na łamach Kotła podzielić się swoimi sprawdzonymi przepisami? A może chcesz razem z nami odkrywać region i jego produkty? Jeżeli tak, to napisz na adres kontakt@magazynkociol.pl

Dolnośląski Magazyn Kulinarny KOCIOŁ:

redaktor naczelna
Katarzyna Sieradz

gotujzkasia.pl
katarzyna.sieradz@magazynkociol.pl
redaktor numeru
Laura Chołodecka

Cafe Babilon

skład
Joanna Komorowska

Apetyt na kuchnię

korekta składu
Rafał Komorowski

Komorowski Foto

PR & social media
Dorota Domino

Flyme to the spoon
PR & social media
Natalia Jakubowska

Raj Podniebienia
PR & social media
Monika Szeffler

Przez ogrodek
wsparcie techniczne
Dominik Sieradz
korekta tekstu
Katarzyna Stochmiałek
Natalia Bogubowicz

Delicious place by Natalia
Łukasz Majchrowski

Food 2
Joanna Aniszczyk

I love to eat
Nicole Michalkiewicz

Nicole Michalkiewicz
Monika Pazdej

Z chaty na koncu wsi
Justyna Wojczyńska

Figa z makiem

Współpracowali z nami:

Joanna Bilska
Olimpia Davies
Natalia Gmyrek

Kinga Górska
Żaneta Hajnowska
Bogumiła Kadow
Paweł Kaszczyszyn
Anna Komsta
Damian Kordas
Rafał Kowal
Natalia Kozioł
Agata Kubica
Joanna Leśniak
Marcelina Łukaszek
Małgorzata Maj
Marek Maj
Bernadetta Parusińska-Ulewicz
Olga Pawlikowska
Mateusz Dawiec
Maria Romaszkan
Łucja Serafin
Sabina Skalska
Martyna Sobka
Joanna Waskiałło
Małgorzata Zabokrzycka
Adam Zabokrzycki