Kliknij na link, aby pobrać Magazyn:

Kocioł nr 1 – wrzesień/październik 2014 (pdf)

Kliknij na okładkę, aby czytać Magazyn na Issuu:

kociol numer

Co znajduje się w premierowym numerze magazynu kulinarnego KOCIOŁ?

– przepisy z wykorzystaniem 2 bohaterów numeru, czyli gruszek i pomidorów, wśród nich między innymi: zupy, grusztarda, pizza z gruszką, gruszkowy sernik, sałatki, pesto, faszerowane pomidory i wiele innych

– danie z kotła: bogracz

– artykuł o Serach Łomnickich, czyli kozich serach zagrodowych, wytwarzanych niedaleko Jeleniej Góry, które zdobywają kolejnych fanów i nagrody na terenie całej Polski

– pierwszy odcinek cyklu „Domowa piekarnia” i wszystkie informacje na temat domowego zakwasu potrzebnego do wypieku chleba

– recenzja restauracji „Nigdy nie zapomnę” we Wrocławiu

– opowieści o przesiedleńczym charakterze regionu Dolnego Śląska i jego kuchni

Zapraszamy do lektury!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *