Kliknij na link, aby pobrać Magazyn:

Kocioł nr 2 – listopad/grudzień 2014 (pdf)

Kliknij na okładkę, aby czytać Magazyn na Issuu:

2 numer

 

Co znajdziecie w najnowszym numerze?

– buraki i orzechy w roli głównej – kilkadziesiąt przepisów z wykorzystaniem tych dwóch, sezonowych produktów; od klasyki, takiej jak: tort bezowy, granola czy sernik z orzechami po babeczki z karmelizowanymi burakami, buraczano-jaglane burgery i ciasto z burakami

– pomysły na szybkie i proste dania do pracy – sałatki z kaszy, chipsy buraczane, domowe batoniki musli

– reportaż o karpiach z milickich stawów

– “Wszystko o mące” w domowej piekarni

– recenzję restauracji Culinary Solutions na wrocławskich Bielanach

– dania z karpiem w roli głównej – w sam raz na Święta Bożego Narodzenia

– niepowtarzalne i proste w przygotowaniu – jadalne prezenty pod choinkę!

 

Zapraszamy do lektury!