Kliknij na link, aby pobrać Magazyn:
Kocioł nr 2 – listopad/grudzień 2014 (pdf)
Kliknij na okładkę, aby czytać Magazyn na Issuu:
Co znajdziecie w najnowszym numerze?
– buraki i orzechy w roli głównej – kilkadziesiąt przepisów z wykorzystaniem tych dwóch, sezonowych produktów; od klasyki, takiej jak: tort bezowy, granola czy sernik z orzechami po babeczki z karmelizowanymi burakami, buraczano-jaglane burgery i ciasto z burakami
– pomysły na szybkie i proste dania do pracy – sałatki z kaszy, chipsy buraczane, domowe batoniki musli
– reportaż o karpiach z milickich stawów
– „Wszystko o mące” w domowej piekarni
– recenzję restauracji Culinary Solutions na wrocławskich Bielanach
– dania z karpiem w roli głównej – w sam raz na Święta Bożego Narodzenia
– niepowtarzalne i proste w przygotowaniu – jadalne prezenty pod choinkę!