Kliknij na link, aby pobrać Magazyn:
Kocioł nr 7 – wrzesień/październik 2015 (pdf)
Kliknij na okładkę, aby czytać Magazyn na Issuu:
Co znajdziecie w środku siódmego, pełnego jesieni, numeru magazynu KOCIOŁ?
– kilkadziesiąt przepisów z dwoma bohaterami numeru, czyli grzybami i jeżynami
– niezwykle wzruszającą historię w kolejnym odcinku Kuchni przesiedleńczej
– stare-nowe smaki kuchni dolnośląskiej
– artykuł o gospodarstwie Malinea w Dolinie Baryczy, gdzie produkowane są przepyszne syropy i soki owocowe oraz przepisy z wykorzystaniem syropu malinowego (jednego z dolnośląskich produktów wpisanych na listę produktów tradycyjnych)
– recenzję restauracji na Dolnym Śląsku i wyjątkowe menu, które w niej znajdziecie
– kolejną odsłonę Domowej piekarni
– artykuły o jeżynach i grzybach
– kalendarium wydarzeń kulinarnych na Dolnym Śląsku w nadchodzących tygodniach
Miłej lektury!