Kliknij na link, aby pobrać Magazyn:

Kocioł nr 7 – wrzesień/październik 2015 (pdf)

Kliknij na okładkę, aby czytać Magazyn na Issuu:

Co znajdziecie w środku siódmego, pełnego jesieni, numeru magazynu KOCIOŁ?

– kilkadziesiąt przepisów z dwoma bohaterami numeru, czyli grzybami i jeżynami

– niezwykle wzruszającą historię w kolejnym odcinku Kuchni przesiedleńczej

– stare-nowe smaki kuchni dolnośląskiej

– artykuł o gospodarstwie Malinea w Dolinie Baryczy, gdzie produkowane są przepyszne syropy i soki owocowe oraz przepisy z wykorzystaniem syropu malinowego (jednego z dolnośląskich produktów wpisanych na listę produktów tradycyjnych)

– recenzję restauracji na Dolnym Śląsku i wyjątkowe menu, które w niej znajdziecie

– kolejną odsłonę Domowej piekarni

– artykuły o jeżynach i grzybach

– kalendarium wydarzeń kulinarnych na Dolnym Śląsku w nadchodzących tygodniach

Miłej lektury!

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *